Wictoria Nilsson är sångerskan som synts bakom de flesta av Sveriges stora och mest kända artister. Hon har medverkat både i svenska Melodifestivalen och vid den stora internationella Eurovison Song Contest där hon backade upp huvudakterna. Mest uppmärksamhet fick Wictoria för sin fina insats bakom Charlotte Perrellis bidrag Hero. I samband med detta turnerade Wictoria även runt i Europa och medverkade vid många TV-program och stora evenemang så som tex Sopotfestivalen i Polen.

Wictoria Nilsson har genom åren hunnit göra många TV-galor, revyer, krog- och julshower i eget namn runt om i hela Sverige. Hon har bla medverkat i produktionen On Stage på Scandinavium, Malmömässan och Globen.

Wictoria Nilsson medverkade i första upplagan av TV 3:s kritikerrosade satsning Fame Factory och höll sig kvar till slutet som enda kvinnliga finalist.

Idag gästar Wictoria många olika sammanhang i Sverige och utomlands. Till exempel har hon medverkat vid ett stort antal stadsfester och företagsevenemang, nattklubbar och kända fester i Sverige (som t ex den stora galamiddagen under Båstadveckan, Volvo Ocean Race, Miljöpriset m.m.)

Wictoria Nilsson som artist utstrålar stor värme och har ett hjärtligt sätt. Hon sjunger strålande och bjuder verkligen på sig själv vilket gör att hon uppskattas mycket bland våra kunder.