En fullfjädrad rocktjej, en scenpersonlighet med extraordinär närvaro och en känslofylld och vacker röst – allt i samma paket! Få av våra artister är så mångsidiga som Thérèse och få sprider en sådan positiv stämning omkring sig.

Thérèse är ett eftertraktat namn och många av Sveriges största artister handplockar henne till sina turnéer och konserter. Bland några som slagit upp hennes namn i telefonboken är Carola, Björn Skifs, Lena PH och Lasse Berghagen.

Björn och Benny är några av de personer som upptäckt Thérèses kvaliteter och hyllat henne för dessa och 2005-2007 spelade Thérèse ”Mamma Mia!” på Cirkus i Stockholm. Bland annat var hon understudy för inte mindre än sex roller, varav två var de största huvudrollerna! Under hösten gjorde hon huvudrollen som Donna över 30 gånger!

I melodifestivalsammanhang är Thérèse Löf ett känt namn och hon har medverkat som såväl soloartist som chef för huskören samt som körsångerska och dansare bakom mängder av artister.

Thérèse är en enorm tillgång och sätter stor prägel på underhållningen med sin glädje, sitt personliga engagemang, sin rutin och fantastiska sångröst!