Ramsells är ett fräscht band med en uppdaterad repertoar som även passar en yngre målgrupp! Justin Timberlake, Michael Jackson, Madonna och U2 blandas med Stevie Wonder och Marvin Gaye, och har vi tur får vi även höra unpluggedversionen av Whitesnakes hitlåt från 80-talet!

De sattes ihop som husband till Rix FM-turnén och det blev en sådan succé att de sedan fortsatt! Bandet består av några av landets i särklass främsta musiker som regelbundet samarbetar med Sveriges mest kända artister, bland några kan nämnas Patrik Isaksson, Carola, Martin Stenmarck, Sanna Nielsen, Eric Gadd, Shirley Clamp, Di Leva, m.fl. På sång hittar vi vår favorit Stefan Nykvist, som levererar såväl skön soul som ösig rock med bravur!

Det ultimata festivalbandet med vana från stora scener och med grym rutin att handskas med stora publikhav! Ramsells fungerar lika bra på det lilla evenemanget där de kan starta upp kvällen med ett skönt unpluggedset på barstolar, fungerar lika bra tidigt på kvällen som till fullt ös under senare timmar! Med sin rutin från de stora scenerna och alla turnéer är de även ett utmärkt val när kända gästartister behöver ett kompband.

Du bokar Ramsells hos Unlimited Music – ring oss nu så hjälper vi dig att hitta en lucka i deras kalender!