Många känner igen Johan Boding som frontfigur för otaliga succéer med hyllningskonserter till Queen. A Night at the Opera slutade i hela 83 föreställningar i Sverige och England.

Queen-gitarristen och legenden Brian May var en av många som imponerades av Johan:
”Den här killen har en exceptionell röst och talang! […] Kan inte minnas att jag sett någon som i ett liveframträdande framfört dessa låtar så fantastiskt”.

Efterföljaren Keep Yourself Alive och likaså Queen – Kind Of Magic som sattes upp 2013 fick lysande recensioner.

”Alla inblandade ska ha beröm för sina respektive insatser men Johan Boding förtjänar lyftas fram som en fantastisk sångare. Publiken stortrivs av reaktionerna att döma och när månen lyser in över borggården samtidigt som man framför Who Wants To Live Forever tar sig showen närmast episka proportioner. Det blir inte bättre än så.”
– Östgöta Correspondenten

Johan har också turnerat med föreställningen Sol, vind och vatten,en hyllningskonsert där han tillsammans med musikerkollegor bjuder på ett urval ur Ted Gärdestads låtskatt.

Han har även haft roller i flera musikaler och för sin medverkan i Miss Saigon erhöll Johan 1997 Guldmasken för bästa manliga biroll.
Johan Boding sjunger med bravur allt från jazz och visor till rock och har även visat upp sin musikaliska bredd i tv-produktioner som Så Ska Det Låta och Doobidoo.

Våren 2015 medverkade Johan i Rhapsody In Rock tillsammans med Robert Wells, La Gaylia Frazier och Sofia Källgren.

Du kan boka Johan Boding som sångare och även som konferencier, och givetvis även hans bejublade Queen-show hos oss. Varmt välkommen med din förfrågan!