Skådespelaren, manusförfattaren och komikern Isabelle är just nu högaktuell med SVT-produktionen ”Alla hästar hemma” som hon skrivit och framför tillsammans med kollegorna i humorgruppen Stallet. Tillsammans med Stallet ligger Isabelle även bakom humorserien ”Trettiplus” (2 säsonger på SVT play) som vann Årets humorprogram 2017. Isabelle nominerades då även personligen för sin insats i kategorin ”Årets humorprestation”.

I Isabelle får ni en professionell konferencier med humoristisk touch och sångtalang, att fylla ert event med. Med bakgrund som rekryterare har Isabelle erfarenhet av att hålla intervjuer, vilket hon drar nytta av i rollen som moderator/konferencier. Erfarenheten bidrar också till såväl anekdoter från anställningsintervjuer, som att dra paralleller mellan olika organisationer som hon varit ute på i samband med sin roll som rekryteringskonsult.

Bakgrund

Isabelle har gått Calle Flygares teaterskolas skådespelarutbildning (2009-2010).

Hon har därtill en beteendevetenskaplig utbildning med fokus Personal och arbetsliv. Den senare nyttjade hon i sin roll som rekryterare och projektledare på ett rekryteringsföretag (2009-2018).

Sedan 2018 är Isabelle frilansande skådespelare och manusförfattare, en karriär hon redan påbörjat och utvecklat de senaste 5 åren vid sidan av sitt tidigare arbete. Som en av fem medlemmar i humorgruppen ”Stallet” har Isabelle satt upp scenföreställningar på Lund Comedy Festival, liksom på andra scener i Stockholm och Malmö. Tillsammans med Stallet har Isabelle även skrivit och levererat egna radioprogram i humorhimlen i P3 (”Julkul med Stallet” 2014, ”Studio Vera” 2015, ”Kabyssen i P3” 2015).

Därefter tog TV-karriären fart i och med gruppens första humorserie ”Trettiplus” för SVT play (säsong 1 2016, säsong 2 2017). Serien blev en succé och vann 2017 Svenska humorpriset för ”Årets humorprogram”. Därtill nominerades Isabelle i kategorin ”Årets humorprestation”. Trettiplus nominerades även till Kristallen för ”Årets humorprogram” samma år. Hösten 2018 har Stallets nya TV-serie ”Alla hästar hemma” kommit ut (SVT 1 söndagar kl. 20.30). Även denna gång står Isabelle och kollegorna för såväl manus som medverkan.

Isabelle vet hur man tar en scen och en publik och gör det med säkerhet. Dels för att hon trivs på scen, men förstås också baserat på erfarenheten nämnd ovan. Därtill fick hon redan som barn scenvana när hon som elev på Adolf Fredriks musikklasser fick ta plats på såväl Dramatens stora scen som i Globen. ”Up and coming” känns som ett uttryck att kasta sig med, när det gäller Isabelle.