Fredrik Swahn är utbildad sångare vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Han är en karismatisk artist som bjuder på sig själv i alla lägen. Med sin höga energi och utstrålning har han en alldeles säregen förmåga att skapa en unik publikkontakt.

Tack vare en bred repertoar och mångårig erfarenhet är Fredrik en artist som går hem i alla läger. Han har stor förmåga att snabbt sätta sig in i olika uppgifter och situationer och lösa dem med bravur. Stor spontanitet är ett av Fredriks kännetecken.

Fredrik är en de mest efterfrågade artisterna och förutom en mängd uppdrag vid företagsevenemang har han haft huvudroller i flertalet musikaler, t ex RENT på Göta Lejon, Hair, West Side Story och Chicago med Jan Malmsjö och Petra Nielsen. Fredrik har medverkat i många större shower och även vid den anrika Nobelfesten, Idrottsgalan, mm.

SOM KONFERENCIER

Fredrik Swahn är ofta anlitad som konferencier eller värd vid olika tillställningar, såväl på dag- som kvällstid. Läs mer under länken Programledare.

ÖVRIGT

Fredrik Swahn fungerar utmärkt även vid internationella tillställningar då han talar flytande engelska och han har många gånger medverkat i sammanhang då det det svenska näringslivet representerats utomlands.

Fredrik har spelat in flera skivor och synts i TV i bland annat Så Ska Det Låta, Diggiloo och Solo.

REFERENSER

”… Fredrik är en härlig stämningshöjare, har humor, otrolig energi, en enorm känsla för timing och framför allt är han en grym sångare!”
Eva Gidlöf, VD Tieto Sverige

”Man är uppfylld av positiv energi och kraft efteråt.”
Lill Lindfors

”Fredrik lyckas med konstycket att förena humor och allvar på ett brilliant och mycket personligt sätt. På vägen hem kände jag mig mer levande-kan ett betyg bli bättre?”
Petra Mede

”Tack Fredrik – det var en FANTASTISK föreläsning på Oscars igår. Du berör! MMM!”
Maria Carlsson

”Jag och Malin vill tacka för en härlig ensemble som verkligen var medryckande! Det är nog första gången Ormen dansat omkring i anrika Spegelsalen…. och Fredrik, Wiktoria, Svante och Maria var en stor del av att det blev så bra. Jag ser fram mot nästa samarbete med er.”
Hälsningar
Marie Åkesson, VD-assistent Systembolaget